Dit is waarom Venrooy en Kepser zich samen inzetten voor uitsluitend Nederlandse productie

Dit is waarom Venrooy en Kepser zich samen inzetten voor uitsluitend Nederlandse productie

Als ondernemer in de maakindustrie kun je ervoor kiezen de productie van machineonderdelen in het buitenland onder te brengen. Vanwege bijvoorbeeld een lagere kostprijs of vanwege de beschikbaarheid van arbeidskracht. Venrooy Cable Equipment kiest er echter – samen met moederbedrijf Kepser – bewust voor de productie in eigen land én hand te houden.

De onderdelen van de machines die Venrooy Cable Equipment in het assortiment heeft, worden geproduceerd door Kepser, de moederonderneming waar Venrooy sinds 2011 onder valt. De ondernemingen werkten voor de overname ook al jarenlang met succes samen.

Kepser is gespecialiseerd in de productie van modules en halffabricaten voor bedrijven in de maakindustrie (OEM’ers) zoals Venrooy. Zo produceert Kepser bijvoorbeeld alle lassamenstellingen – zoals frames – voor de haspelwagens en wikkelmachines die Venrooy in het assortiment heeft. Venrooy verzorgt vervolgens zelf de complete assemblage.

Bekijk de haspelwagen productcatalogus

Voordelen van Nederlandse productie

De productie van de machineonderdelen in eigen land én eigen hand houden heeft wat Venrooy en Kepser betreft verschillende voordelen:

Meer informatie over de producten van Venrooy

Wilt u meer weten over de producten van Venrooy Cable Equipment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Terug naar overzicht