Veiligheid

In de praktijk zien we vaak dat veiligheid ten koste gaat van iets anders: werkbaarheid, gebruiksgemak of efficiëntie bijvoorbeeld. Door de steeds strenger wordende regelgeving is iedere fabrikant genoodzaakt om meer beschermende kappen, hekwerken of tweehandenbedieningssystemen toe te passen.

Bij Venrooy is dat niet anders. Onze cable equipment is in de eerste plaats veilig. In de tweede plaats zetten we vol in op werkbaarheid. Onze engineers zijn constant bezig om daar een goede balans in te vinden. De machines die uit onze eigen fabriek rollen voldoen daarom aan de meest actuele regelgeving maar blijven toch toegankelijk en prettig in het gebruik.

Kwaliteit

Venrooy Cable Equipment is onderdeel van familiebedrijf Kepser. Dankzij deze samenwerking versterken we elkaar met technische kennis, vergroten we de productiecapaciteit en hebben we onze producten kwalitatief naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ook het ISO9001-gecertificeerd productieproces is kwaliteitsgedreven. Dat ziet u terug in de materiaalkeuze, passende oppervlaktebehandelingen en moderne productie- en samenstellingstechnieken. Hiermee voldoen we aan de machinerichtlijnen van het FME en zijn we bevoegd om – indien gewenst – hijscertificaten te leveren.

Innovatie

Wanneer de basis staat als een huis, zit innovatie in de details. Hoe kan het gebruiksvriendelijker. Ergonomischer. Praktischer. Sneller. Veiliger. Stiller. Compacter. Energiezuiniger. Voordeliger. Het zijn onderwerpen die onze engineers dagelijks bezighouden.

Bij de ontwikkeling en productie van onze cable equipment stellen we onszelf maar één doel: de slimste oplossing voor de kabelindustrie bedenken. Met de filosofie blijven we niet alleen onze machines goed doorontwikkelen, maar ook onszelf.

Efficiëntie 

Cable equipment van Venrooy kan een significante bijdrage leveren op het gebied van efficiëntie. Zo werken onze elektronische systemen met zeer eenvoudig te bedienen menu’s. Kunt u meerdere handelingen met één machine doen. Krijgt u kostbare vierkante meters terug met onze ruimtebesparende stellingen. Vervoert u het materieel makkelijker en sneller. En kunt u onder de streep gewoon meer werk verzetten.

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt brengt automatisering nog een efficiënt voordeel met zich mee: u maakt eigen werknemers beschikbaar om op een andere manier in te zetten. En dat terwijl de terugverdientijd van onze duurzame machines een feit blijft.

Meer weten?
Neem contact op met een van onze specialisten.