Nieuwe ontwikkelingen en technologieën zorgen ervoor dat de uitvoerende partijen op het gebied van elektro- en installatietechniek, bouw, infra, maritiem en rigging het drukker krijgen. Vooral elektrotechnische groothandels en andere gespecialiseerde toeleveranciers zullen vanuit die toenemende vraag snel moeten kunnen schakelen om hun afnemers tevreden te houden.

Snel geholpen
De vijver wordt voor veel toeleveranciers substantieel groter. Nieuwe klanten kloppen aan met een voorname wens: snel geholpen worden. Daar is meer voorraad voor nodig. Dus iemand die meedenkt om elke vierkante meter slim in te zetten. Venrooy adviseert u graag over de mogelijkheden om uw magazijn zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Slimme magazijnoplossingen
Venrooy Cable Equipment levert diverse, modulaire en slimme magazijnoplossingen voor die (elektrotechnische) groothandels en toeleveranciers. Denk hierbij aan haspelstellingen, wikkelmachines, afwikkelhulpmiddelen en lengtemeters. De kabel van de toekomst is innovatiever, kleiner en ook fragieler. De groothandel van de toekomst kiest daarom voor de cable equipment van Venrooy.

Neem contact op met Venrooy
Wilt u meer weten over onze ideeën rondom slimme magazijninrichting? Bekijk hier onze producten voor groothandels of neem contact met Venrooy op voor vrijblijvend advies.