Weet je wat wij een mooie gedachte vinden?

Dat de hele wereld verbonden is. Aangesloten op een gigantisch netwerk. En dat je dat netwerk in essentie kunt terugbrengen tot één element: De kabel.

Waar kabels zelf vervlochten staal, kunststof of touw is, zijn wijzelf weer vervlochten met de kabel. Wij zijn Venrooy Cable Equipment. Wij maken geen kabels, maar maken kabels toepasbaar.

Wij ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden machines die de kabelverwerkende industrie nét even wat makkelijker maken. Hoe? Door processen te optimaliseren die het opslaan, bewerken, transporteren en leggen van alle soorten kabels veiliger, ergonomischer en vooral ook efficiënter maken.

Dit doen we al sinds 1937 met oog voor detail, oerdegelijke materialen en een gezonde drang naar innovatie. Wilt u veilig werken, of het nou in een greppel, op een booreiland of op grote hoogte is? Een machine die er over 30 jaar – na een likje verf – nog als nieuw uitziet? Voor uw werknemers zorgen, zodat ze u hun versleten rug niet toekeren? Investeren in kwaliteit, zolang u die investering maar terugverdient?

Dan wil je een Venrooy

Ons verhaal - Venrooy