Over haspelwagens

Werkt u vaak met kabels op locatie? Dan is het een must om deze veilig en efficiënt van punt A naar punt B te kunnen transporteren én de kabels snel en makkelijk af en eventueel ook op te wikkelen. Een haspelwagen kan dan een interessante investering voor u zijn. Het levert u veel tijdsbesparing en arbeidsgemak op.

Venrooy Cable Equipment levert diverse typen solide, doordacht ontworpen haspelwagens, voor haspels van 1 tot wel 45 ton. Naast de standaard uitvoeringen kunt u ook een haspelwagen op maat laten maken en daarmee perfect afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Welke haspelwagen moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende typen haspelwagens in ons assortiment. Zo hebben we haspelwagens voor langzaamverkeer en haspelwagens voor snelverkeer in ons assortiment. Wij zullen samen met u de haspelwagens afstemmen, zodat u een haspelwagen op maat kan aanschaffen. Wanneer u geen grote afstanden met uw kabelhaspel hoeft te overbruggen, dan volstaat in de meeste gevallen een langzaamverkeer haspelwagen. Ideaal voor het transport over kleine afstanden (met maximaal 20 kilometer per uur) en voor het verplaatsen van uw haspel op de werklocatie. Venrooy Cable Equipment levert diverse typen langzaamverkeer haspelwagens, voor uiteenlopende afmetingen kabelhaspels. Alle haspelwagens kunnen op maat worden uitgevoerd.

Start de haspelwagen keuzehulp

 

 

 

 

 

 

Onze haspelwagens

Venrooy Cable Equipment heeft diverse typen haspelwagen. De haspelwagens voor snelverkeer hebben een kentekenplaat en zijn toegestaan op de openbare weg. Moet u vaak de weg op met uw kabelhaspel en grotere afstanden overbruggen, dan is de snelverkeer haspelwagen in de meeste gevallen de beste optie. Deze wagens van Venrooy Cable Equipment voldoen aan de door de RDW gestelde eisen, zijn veilig en solide en uit te breiden met diverse opties, zoals uitvoering in uw huisstijlkleuren, side-bars voor en achter en een hydraulische overhaspelmachine. Wil je alle haspelwagens overzichtelijk op een rij zien? Download dan onze haspelwagen productcatalogus.

Download de haspelwagen productcatalogus

Haspelwagen langzaamverkeer

 

Ten eerste het type LT-75, dit is een domp uitvoering haspelwagen voor langzaamverkeer met een brutolast van 750 kg.Deze haspelwagen is voorzien van een kogelkoppeling en heeft geen achterbrug. Dan de LTH-haspelwagens, deze wagens hebben een mechanisch oploopremsysteem met handrem en een handbediend centraal hydraulisch hefsysteem. De wagens zijn voorzien van verlichting, achterbrug, kogelkoppeling en neuswiel en hebben een CE-markering. De ZW-serie bestaat uit een drietal ongeveerde langzaamverkeer haspelwagens met CE-markering. De netto draagvermogens variëren van 5.000 tot 8.000 kg. De ZW haspelwagen heeft een oploopremsysteem met handrem en een centraal hydraulisch hefsysteem.

De haspelwagens uit de ZW-1300R-3500R-serie zijn eigentijdse, duurzame haspelwagens met CE-markering voor langzaamverkeer. De wagen is onderhoudsarm en maakt het mogelijk veiliger, makkelijker en sneller te werken. Het bruto draagvermogen van deze wagen variëert van 13 tot 35 ton. De haspelwagens uit de ZWS-1700-3900-serie zijn langzaamverkeer haspelwagens met een tandemas. De wagen heeft een bruto draagvermogen variërend van 17 tot 39 ton. De afmetingen van deze haspelwagen worden afgestemd op de afmetingen van de haspel. De ZWS-5500 is een langzaamverkeer haspelwagen met CE-markering met een draagvermogen van 42 ton. De haspelwagen heeft een buitenbreedte van minimaal 2.550 mm en dient te worden vervoerd op een dieplader. De maximale haspelbreedte is 2.750 mm, de maximale diameter is 4.200 mm.

Bekijk alle haspelwagens langzaamverkeer

Haspelwagen snelverkeer

Ten eerste hebben we het type LTV-R, dit type haspelwagen is een uiterst solide snelverkeer haspelwagen die veilig, efficiënt en makkelijk in gebruik is en een eigentijdse uitstraling heeft. Daarnaast hebben we de ZWV-650/850 is een onafhankelijk geveerde haspelwagen met CE-markering en met goedkeuring voor snelverkeer. De ZWV-650 heeft een bruto draagvermogen van 6.500 kg en een netto draagvermogen van 4.470 kg. De haspelwagen heeft een centraal hydraulisch hefsysteem. Dan, onze ZWV-X650/X850 is een onafhankelijk geveerde haspelwagen met CE-markering en met goedkeuring voor snelverkeer. De haspelwagen heeft een centraal hydraulisch hefsysteem. Het luchtdruk remsysteem is voorzien van ABS. Tot slot hebben we de ZWV-1200 is een onafhankelijk geveerde tendemas haspelwagen met CE-markering en met goedkeuring voor snelverkeer. De haspelwagen heeft een centraal hydraulisch hefsysteem. Het luchtdruk remsysteem is voorzien van ABS.

Bekijk alle haspelwagens snelverkeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overhaspelmachine

Met een haspelwagen kunt u kabels snel en eenvoudig van de haspel afwikkelen. Wilt u ook efficiënt kabels opwikkelen met uw haspelwagen? Dan is een hydraulische overhaspelmachine een ideale oplossing. Deze wordt op de haspelwagen gemonteerd. De haspel wordt hydraulisch aangedreven via één of twee massieve aandrijfwielen die met een cilinder tegen de haspelflens worden gedrukt.

De ZW-1.5 is een hydraulische overhaspelmachine met CE-markering die speciaal is ontwikkeld voor haspelwagens van de LTV-R serie. Deze machine wordt op de haspelwagen gebouwd. De ZW-1.5 heeft een compacte hydro-unit met verbrandingsmotor en is eenvoudig te bedienen.

De ZW-7-35 is een hydraulische overhaspelmachine met CE-markering die speciaal is ontwikkeld voor haspelwagens van de ZW(V) series. Deze machine heeft een telescopisch frame en wordt op de haspelwagen gebouwd. De ZW-7-35 heeft een compacte hydro-unit met verbrandingsmotor.

Bekijk alle overhaspelmachines

Plan een afspraak in

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de haspelwagens van Venrooy Cable Equipment?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op