Dit is waarom de VEN-E wikkelmachine jouw werk makkelijker maakt.

VEN-E wikkelmachine

Verlies geen onnodige tijd en kosten als het aankomt op het werken met kabels. Kabels zijn er in alle diktes en maten en als u dagelijks vele soorten gebruikt, kunt u het overzicht hierin nog wel eens kwijtraken. De volledige voorraad opnieuw ordenen gaat erg veel tijd kosten en een externe partij inhuren kost extra geld dat gemakkelijk bespaart kon worden. Wat moet je dan wel doen? Dat is gebruik maken van onze VEN-E wikkelmachine!

Wat kan de VEN-E wikkelmachine betekenen voor mijn organisatie?

Kort door de bocht kunnen we zeggen dat de VEN-E een elektrisch aangedreven machine is dat helpt bij zware en lange lengtes kabel wikkelen. Snel, gemakkelijk en dus super efficiënt voor een organisatie dat met kabels werkt. Maar de VEN-E is wel degelijk meer dan dat. De VEN-E is beschikbaar in drie uitvoeringen op basis van draagvermogen en haspelbreedte en beschikt over een CE-markering. Het toerental van de haspel is traploos regelbaar tot vijftig omwentelingen per minuut en met het bedieningspaneel is de gehele machine gemakkelijk te bedienen door een persoon. Mocht u nog meer willen weten over de VEN-E, klik dan hier.

Hoe moet je de wikkelmachine VEN-E gebruiken?

Simpel gezegd begint u met de kabel door de rollenset en het lengtemeetapparaat te halen. Vanaf dat moment stelt u de teller op de juiste manier in en spant u een lege haspel in de machine op. Hierna kunt u de kabel doortrekken naar de haspel en vastmaken. Zorg er hierbij wel voor dat waar de kabel vanaf gewikkeld wordt, goed gelagerd is. Zo voorkomt u storingen en laat u het gehele proces soepeler verlopen. Hierna kunt u beginnen met het wikkelen. De machine zal vanzelf vertragen als de ingestelde lengte is bereikt. U kunt nu de kabel doorknippen en doorvoeren naar de opgewikkelde haspel. Als laatste stap maakt u de kabel vast op de haspel en haalt u hem uit de machine. Maar wees gerust, bij iedere bestelling van de VEN-E komen wij u helpen met een inbedrijfsstelling zodat u direct weet hoe alles precies inwerking gezet wordt en daarna direct aan de slag kan.

Hoe kan ik de VEN-E bestellen?

Via onze website is de machine gemakkelijk te bestellen of klik hier. De levertijd ligt op 8 à 10 weken (afhankelijk van inkoopdelen). De VEN-E wordt standaard geleverd met een hekwerk om de draaiende delen af te schermen. Dit zals zorgen dat de kans op bedrijfsongevallen drastisch afneemt. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor safety scanners, hierbij zal het hekwerk vervallen. Dan is de machine plug and play. Mocht u meer willen weten over onze safety scanners? Lees dan hier meer over de safety scanners.

Start de vrijblijvende wikkelmachine keuzehulp

Nog niet helemaal duidelijk of de VEN-E wel geschikt is voor uw situatie?

Met onze vrijblijvende keuzehulp zet u alles overzichtelijk op een rijtje. Uw wensen en behoeftes toegepast op ons assortiment machines om u zo de beste keuze te laten maken

Start met de wikkelmachine keuzehulp

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een VEN-E wikkelmachine van Venrooy Cable Equipment?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op